Blog

Cele mai bune interfoane - viata tehnologizata la bloc

Tehnologia se schimba si noi odata cu ea. Datorita evolutiei tehnologice ne bucuram de facilitati care cu putini ani in urma pareau povesti SF. Doar un exemplu la indemana este cel al telefoanelor mobile. Astazi functia lor nu mai este doar aceea a convorbirilor.

Ce putem spune insa despre viata la bloc? Cu totii cautam confort. Dupa o zi lunga la job iti doresti ca atunci cand ajungi acasa sa intri in mediul familiar tie, relaxarea mult asteptata.

Cum sa te simti mai protejata in propria casa

Iti doresti ca locuinta in care iti petreci mare parte din timp sa reprezinte unul dintre cele mai sigure locuri din lume, asa ca esti hotarata sa faci niste imbunatatiri simple si accesibile, pentru un plus de securitate in viata ta. Daca nu stii cu ce se incepi, iata mai jos cateva sugestii pentru imbunatatirea sigurantei caminului tau.

Planifica totul

4 metode pentru a-ti sti casa in siguranta

Siguranța caselor noastre este un aspect foarte important, pentru asigurarea căruia facem demersuri semnificative în fiecare zi. Casa noastră reprezintă arealul în care știm cu certitudine că accesul este permis numai cu acordul nostru, fiind locul cel mai intim, spațiul în care ne retragem atunci când simțim nevoia de a fi noi cu noi înșine.

De ce este avantajos un videointerfon?

Cine nu și-a dorit măcar o dată să nu mai fie nevoit să răspundă la interfon cu întrebarea: “Cine e?”, dând astfel de înțeles că este de fapt acasă? Câți dintre noi nu ne-am dori să vedem cine se preumblă prin vecinătatea caselor noastre, în zona interfonului? Îmbucurător, există o soluție în acest caz, iar soluția constă în instalarea unui videointerfon vilă.

Care sunt avantajele unui videointerfon?

Cat de important este sa ai un video interfon la casa?

Dacă locuiești la bloc, mai mult ca sigur cunoști ce este un interfon și mai ales care este rolul acestui produs. O soluție nouă este video interfonul, folosit în ultima perioadă atât la bloc, cât și la casă, fiind o opțiune pentru securizarea locuințelor.

VIDEOINTERFONUL, ELEMENTUL DE SIGURANTA CARE ELIMINA O MULTIME DE RISCURI

In trecut, singura modalitate prin care puteam sa ne asiguram locuinta sau alte proprietati, era printr-o incuietoare cat mai buna sau printr-o paza umana atenta la fiecare detaliu. Astazi, exista o multime de solutii destinate sigurantei, incepand cu simplele alarme si terminand cu supravegherea video si interfoanele, prezente la fiecare scara de bloc.

Pagini