Blog

Interfon cu cartela/tag de acces sau cu cod? Cum alegi produsul potrivit

Interfoanele pentru locuinte, sedii business sau alte cladiri care necesita un minim grad de protectie impotriva persoanelor straine sunt extrem de versatile, practice si usor de utilizat de catre persoanele de toate varstele! Interfonul este, pe de-o parte, un canal de comunicare cu persoanele din afara imobilului, dar si un sistem care ofera locatarilor siguranta si confort. 

 

Controlul prin telefon asupra locuintei tale. Cum sa monitorizezi totul de la distanta

Locuintele moderne sunt din ce in ce mai populare in Romania, dar si in afara granitelor acesteia, deoarece proprietarii si chiriasii pot controla dispozitivele smart, precum lumina, electrocasnicele si chiar usile si portile de acces de la distanta, direct de pe telefonul mobil. Stai fara griji si bucura-te intotdeauna de timpul liber petrecut alaturi de cei dragi, putand sa verifici rapid, de pe smartphone, situatia de la tine din locuinta!

 

Locuinta de tip duplex: Ce masuri de siguranta trebuie sa iei?

Masurile de siguranta pentru o locuinta duplex sunt necesare atat pentru protectia bunurilor materiale, cat si pentru asigurarea linistitii locatarilor si senzatiei de relaxare. Iata care sunt principalele modalitati prin care sa sporesti securitatea casei si, implicit, sentimentul de incredere al membrilor familiei tale.

Ce inseamna o locuinta de tip duplex

Siguranta cladirii de birouri: 8 masuri pe care este bine sa le iei

Indiferent de domeniul de activitate al companiei tale, angajatii tai ar trebui sa beneficieze de siguranta locului de munca, iar o cladire de birouri necesita un nivel de securitate cat mai ridicat, fie acesta impotriva persoanelor straine, dar si pentru protectia impotriva incendiilor sau a altor incidente ce pot aparea in cladirea de birouri.

 

Cum modernizezi sediul firmei tale? 7 investitii necesare

Sediul firmei tale este spatiul in care angajatii si colaboratorii tai petrec in medie 7-9 ore in cadrul programului de munca. De aceea este important ca ei sa aiba la dispozitie variate beneficii. Atata timp cat vor avea parte de un spatiu adecvat de lucru, ei vor fi mai fericiti si mai productivi in sarcinile lor de zi cu zi. 

 

Renovarea unei case vechi: 10 investitii care merita facute

Casele de vacanta, casele achizitionate de la un proprietar direct sau chiar casele din zona rurala, mostenite de la bunici, pot necesita adesea reparatii importante pentru ca atat tu, dar si familia ta, sa petreceti timp de calitate si in siguranta in vacantele voastre sau in viata de zi cu zi.

 

Esti in cautarea unui interfon video pentru locuinta ta? Afla care sunt criteriile de selectie, ce avantajele ai si care este modelul potrivit pentru tine!

Cel mai bun videointerfon: criterii de selectie si produse recomandate

 

Fiecare proprietar sau chirias ar trebui sa cunoasca persoanele care pasesc in locuinta lor. Daca nu astepti pe nimeni in vizita, atunci prin intermediul interfonului vei reusi sa aflii cateva informatii despre persoana care doreste sa intre in imobilul sau curtea ta. Vei beneficia de mai multa protectie cu ajutorul unui videointerfon deoarece vei vedea inca de la inceput cine suna la usa.

 

Cum iti transformi casa intr-o locuinta smart?

Notiunea de casa inteligenta este mai veche decat iti imaginezi. La începutul secolului trecut, arhitectul modernist elvetian Le Corbusier propunea case care sa aiba acoperisuri terase si ferestre orizontale lungi. Noțiunea de casa inteligenta insemna, pe atunci, o casa care era construita astfel incat sa se adapteze nevoilor celor care locuiau in ea.

Care sunt cele mai bune soluții de securitate pentru un complex rezidențial?

A te simți în siguranță în propria locuință nu este un moft, ci o necesitate de care trebuie să te ocupi, să cauți sistemele de siguranță potrivite pentru ea. Indiferent dacă vorbim despre supraveghere de zi sau de noapte, este important să ai grijă de casa ta și de cei dragi ție, iar sistemele de securitate te pot ajuta să depășești orice inconvenient. 

Iată câteva sisteme care să te ajute să-ți protejezi proprietatea, și care-ți vor proteja investițiile de-a lungul timpului, deoarece acestea vor putea pune pe fugă orice infractor.

Pagini