Blog

Sistem de acces in siguranta prin Blue Link Acces - cum deschizi usa blocului cu telefonul mobil?

Cartela de interfon nu mai funcționează cum trebuie și deseori te regăsești în imposibilitatea de a intra în bloc din cauza unor probleme tehnice de acest fel? Interfonul se strică des și te-ai săturat să chemi echipele tehnice de intervenție? Vrei să oferi securitate colocatarilor tăi, însă situația actuală și noile măsuri de distanțare socială impuse de către autorități nu permit accesul echipelor pentru montarea posturilor de interfon în locuințe?

Ce faci daca nu mai merge cartela de la interfon?

Exista pe piata numeroase sisteme de interfoane, special gandite pentru confortul si siguranta locatarilor unui bloc sau a unei case. Interfonul este un aparat foarte util, pentru ca permite celor ce locuiesc intr-o cladire sa detina controlul asupra intrarilor si persoanelor care au acces in interior. Celebrele interfoane audio si interfoane video sunt cele mai populare optiuni pentru orice tip de cladire.

5 beneficii pe care le are un videointerfon

Locuința ta este locul în care trebuie să te simți în permanență în siguranță. Pe lângă ușa metalică de la intrare, care îți asigură o barieră a intimității, interfonul este cel care te poate ajuta să filtrezi musafirii pe care îi dorești aproape de cei care sunt nepoftiți. Mai bună decât comunicarea sonoră cu cel sau cea care se află de partea cealaltă a porții curții tale sau la parterul blocului în care locuiești este videointerfonul, dispozitivul care îți prezintă și imagini live din fața ușii principale.

Cele mai bune metode de securizare a locuintei in 2019

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/home-real-estate-106399/

 

Indiferent daca locuiesti la casa sau la apartament, cu siguranta te-ai alarmat cel putin o data vazand statisticile din ultimii ani, cu privire la spargerile efectuate la nivel national. Numarul acestora a crescut alarmant, motiv pentru care fiecare dintre noi am devenit interesati sa descoperim cele mai bune sisteme prin care putem securiza caminul personal. Astfel, putem asigura siguranta noastra si a bunurilor personale.

 

Interfoane Electra - Beneficii si caracteristici tehnice pe care trebuie sa le cunosti

Te-ai mutat recent la casa sau intr-un nou bloc de locuinte si te afli in cautarea celor mai eficiente sisteme de supraveghere si de restrictionare a accesului extern pe proprietatea ta? Interfoanele Electra reprezinta cea mai populara alternativa pe care o ai la dispozitie, pentru a evita vizitatorii nepoftiti, pentru a beneficia de liniste si pentru a asigura securitatea personala si a bunurilor tale materiale. 

Spargerea locuintelor - Metode de preventie

Stiati ca statisticile efectuate in ultimii ani au dezvaluit faptul ca exista peste 30.000 de spargeri efectuate la nivel national in perioada vacantelor? Chiar daca locuiti intr-o zona pe care o considerati sigura din acest punct de vedere, intotdeauna este mai bine sa preveniti decat sa fiti nevoiti sa faceti fata unei situatii neplacute.

Renovare apartament - Top 3 sfaturi pe care nu ti le-a spus nimeni

Apartamentul in care locuim, atunci cand este al nostru cu acte in regula, reprezinta o bucurie si o satisfactie. Este locul in care ne dorim sa ne simtim bine, sa gasim confort, relaxare, siguranta.

Daca ti-ai cumparat un apartament in bloc vechi si vrei sa il renovezi sau te afli deja intr-unul de mai multi ani, insa este momentul de o infatisare noua, afla 3 sfaturi utile.

1. Siguranta casei tale

Este important sa tii cont inca de la inceput ca o renovare nu inseamna doar gresie si faianta noua, respectiv varuit.

4 tipuri de sisteme care sporesc siguranţa personală

Sistemele dezvoltate de specialişti au ca principal scop creşterea gradului de siguranţă personală. Cele mai multe sunt concepute pentru a-i proteja pe locuitorii unei clădiri şi bunurile acestora, dar şi pentru a-i descuraja pe infractori să întreprindă acţiuni distructive în zonă. Altele sunt create pentru a anunţa anumite defecţiuni ce pun viaţa în pericol, precum scurgerile de gaze, incendiile s.a. Iată care sunt sistemele ce trebuie implementate dacă doreşti ca tu, familia ta şi bunurile personale să fiţi în siguranţă.

Sistemele de acces de tip interfon, video interfon

Interfon vila - cum sa stai fara griji atunci cand nu esti acasa

Multumita specificatiilor si setarilor avansate ale acestor sisteme, interfoanele si videointerfoanele din ziua de azi sunt mai utile decat oricand. In prezent, proprietarii de vile au la dispozitie o gama variata de produse din care pot alege, incepand de la modelele cele mai simple si pana la cele foarte complexe. Avantajele acestor sisteme sunt numeroase, atat atunci cand vorbim despre interfoanele basic, cat si despre cele cu monitorizare video.

 

Securitate sporita

Pagini