Blog

Cum iti transformi casa intr-o locuinta smart?

Notiunea de casa inteligenta este mai veche decat iti imaginezi. La începutul secolului trecut, arhitectul modernist elvetian Le Corbusier propunea case care sa aiba acoperisuri terase si ferestre orizontale lungi. Noțiunea de casa inteligenta insemna, pe atunci, o casa care era construita astfel incat sa se adapteze nevoilor celor care locuiau in ea.

Care sunt cele mai bune soluții de securitate pentru un complex rezidențial?

A te simți în siguranță în propria locuință nu este un moft, ci o necesitate de care trebuie să te ocupi, să cauți sistemele de siguranță potrivite pentru ea. Indiferent dacă vorbim despre supraveghere de zi sau de noapte, este important să ai grijă de casa ta și de cei dragi ție, iar sistemele de securitate te pot ajuta să depășești orice inconvenient. 

Iată câteva sisteme care să te ajute să-ți protejezi proprietatea, și care-ți vor proteja investițiile de-a lungul timpului, deoarece acestea vor putea pune pe fugă orice infractor.

De la renovare la Airbnb: cum iti pregatesti locuinta pentru chiriasi

Daca vrei sa-ti inchiriezi locuinta in regim hotelier, o poti pune pe platforma Airbnb. Inainte de asta, insa, trebuie sa parcurgi niste pasi pentru ca imobilul sa iasa in evidenta, dar si pentru a multumi chiar si cei mai pretentiosi clienti. Citeste in acest articol ce trebuie sa faci pentru a-ti pregati apartamentul!

Pune accent pe siguranta oaspetilor

Inchirierea locuintei in regim hotelier: ghid comple

Datorita cererii crescute de locuinte prin inchiriere, in ultimii ani a luat amploare fenomenul inchirierii imobilelor in regim hotelier. La inceput, aceasta piata a aparut ca raspuns la nevoia celor care calatoreau in scopuri de business, urmand mai apoi sa se generalizeze. 

Cum poți eficientiza accesul în scară, de la distanță, pentru apartamentele închiriate

În ultimii ani, piața imobiliară a fost în continuă creștere, iar investițiile în apartamente au intrat pe o pantă ascendentă, după ce piața construcțiilor de blocuri de locuințe a explodat. Prețurile oferite de dezvoltatori sunt accesibile, astfel că mulți au ales să-și achiziționeze unul sau mai multe apartamente, pentru a le închiria. Vorbim de o afacere rentabilă, dar puternic afectată de situația actuală, generată de apariția pandemiei de coronavirus.

Ce faci daca nu mai merge cartela de la interfon?

Exista pe piata numeroase sisteme de interfoane, special gandite pentru confortul si siguranta locatarilor unui bloc sau a unei case. Interfonul este un aparat foarte util, pentru ca permite celor ce locuiesc intr-o cladire sa detina controlul asupra intrarilor si persoanelor care au acces in interior. Celebrele interfoane audio si interfoane video sunt cele mai populare optiuni pentru orice tip de cladire.

5 beneficii pe care le are un videointerfon

Locuința ta este locul în care trebuie să te simți în permanență în siguranță. Pe lângă ușa metalică de la intrare, care îți asigură o barieră a intimității, interfonul este cel care te poate ajuta să filtrezi musafirii pe care îi dorești aproape de cei care sunt nepoftiți. Mai bună decât comunicarea sonoră cu cel sau cea care se află de partea cealaltă a porții curții tale sau la parterul blocului în care locuiești este videointerfonul, dispozitivul care îți prezintă și imagini live din fața ușii principale.

Cele mai bune metode de securizare a locuintei in 2019

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/home-real-estate-106399/

 

Indiferent daca locuiesti la casa sau la apartament, cu siguranta te-ai alarmat cel putin o data vazand statisticile din ultimii ani, cu privire la spargerile efectuate la nivel national. Numarul acestora a crescut alarmant, motiv pentru care fiecare dintre noi am devenit interesati sa descoperim cele mai bune sisteme prin care putem securiza caminul personal. Astfel, putem asigura siguranta noastra si a bunurilor personale.

 

Pagini