Calculator pret interfoane si videointerfoane

Pasul 1
Ofera-ne detalii
Pasul 2
Solutii
Pasul 3
Primesti oferta

Pasul 1

Ofera-ne detalii

Campurile notate cu * sunt obligatorii.

Te ajutam sa obtii o estimare a proiectului tau. Pretul interfonului sau videointerfonului variaza in functie de functionalitatile pe care le alegi, complexitate, accesorii si tehnologia pentru care optezi. Estimarea pe care ti-o oferim este cat se poate de aproape de pretul final al sistemului de interfon.

Intregul proces este transparent pentru ca tu sa te bucuri de cele mai bune oferte si sa o alegi pe cea care ti se potriveste.

Iti stam la dispozitie pentru intrebari prin intermediul chat-ului nostru. Expertii Electra Instal iti raspund intrebarilor de luni pana vineri in intervalul 9:30 - 16:30.

Solutiile pe care ti le oferim corespund cerintelor tale. Preturile unui interfon sau videointerfon sunt estimative si pot varia în functie de ce alte elemente vrei sa adaugi, dar ele nu sunt cu mult diferite de pretul final. Oferta finala va fi disponibila dupa vizualizarea locatiei (daca este necesar).

Propunerea noastră este una orientativa, bazata pe datele pe care le-ai introdus. Intoarce-te la Pasul 1 daca vrei sa schimbi o optiune sau intreaba specialistii Electra Instal daca ai nelamuriri.

Contactează-ne cu încredere si te ajutam sa iti instalezi unul dintre sistemele inteligente de interfon Electra. Iti stam la dispozitie prin intermediul chat-ului de luni pana vineri in intervalul 9:30 - 16:30.