Calculator pret interfoane si videointerfoane

 
1 Configurare 2 Rezultate 3 Trimite
Instalatie noua
Informatii apartamente

 

 

 

 

 

 

 

Persoanele care sunt in cautarea unui interfon sau videointerfon pentru bloc sau vila, costurile sunt foarte importante - cu cat sunt mai multi contribuitori, cu atat trebuie evaluate mai atent costurile instalarii unor videointerfoane sau a unor interfoane audio.

De multe ori, se intampla ca preturile interfoanelor sa fie mult mai ridicate pretul estimativ, din cauza ca trebuie calculate si costurile suplimentare: pretul surselor de alimentare si al accesoriilor de interfon (amortizoare, tag-uri de proximitate suplimentare etc), pretul instalarii propriu-zise, pretul materialelor (variabil in functie de cantitate si calitate).

Pentru a evita astfel de situatii, Electra Instal a creat un calculator care va ajuta la o estimare cat mai realista a preturilor pentru montare interfon de bloc sau interfoanele pentru vile. unde poti selecta tipul de interfon sau videointerfon pe care il cauti, poti alege caracteristicile sale si, cu un simplu click, poti afla pretul total al produselor.

Oricine cauta “interfon bloc pret” poate folosi acest algoritm de calcul pentru a-si estima cat mai corect cheltuielile. Calculatorul de preturi pentru interfoane de bloc necesita completarea catorva campuri: judetul unde trebuie montate interfoanele, tipul de interfon ales de client si numarul de etaje si de apartamente aflate in cladirea unde se va face lucrarea.

Pentru a afla pentru orice numar de interfoane de bloc preturile, trebuie alese si alte detalii, cum ar fi modul de asigurare a usii din spate (acolo unde este cazul).

In urma calculului, sunt afisate informatii de interes general cum sunt perioada de garantie, modalitate de plata si durata necesara instalarii interfoanelor.

Dupa ce s-a calculat pentru instalarea de videointerfon un pret, clientii pot cere tag-uri de proximitate sau chei suplimentare.

Asadar, interfoanele de bloc au preturi variabile, insa intreaga activitate este transparenta, asa incat clientul sa poata cere pentru interfon un pret, pentru videointerfon un pret si apoi sa poata compara rezultatele, pentru a o alege pe cea mai potrivita pentru sine.