Un videointerfon iti permite sa vezi persoanele care doresc sa te viziteze. Acesta transmite atat informatie sonore, cat si informatie video astfel incat vei avea posibilitatea de a cunoaste din prima musafirul cu care discuti.

Un videointerfon este potrivit in special pentru locuintele de la casa si vila deoarece iti ofera un plus de siguranta; spre deosebire de cele clasice in care exista posibilitatea sa nu recunosti vocea persoanei cu care comunici sau intentiile acesteia. Interfoanele video sunt excelente si pentru apartamentele de bloc.

sistem digital duplex
sistem digital duplex

De ce sa alegi un interfon video pentru locuinta ta

Sistemul unui videointerfon este mult mai practic, atat pentru persoanele in varsta, care locuiesc singure, cat si pentru familiile tinere sau pentru copiii care stau uneori singuri acasa. Faptul ca locatarii pot sa vada imediat cine este la usa blocului sau la poarta ofera un plus de siguranta. 

Compania Electra Instal ofera spre vanzare o gama variata de interfoane video, care sunt realizate cu o tehnologie de ultima generatie, astfel incat calitatea sunetului si a imaginii este garantata.

Videointerfoanele Electra sunt dispozitive care te ajuta sa controlezi accesul persoanelor in imobil, in gradina casei tale sau in cladirile de birouri.

Tipuri de interfoane video

Videointerfon pentru imobile
Interfoanele video puse la dispozitie de catre Electra Instal ofera un sentiment de siguranta si control. Acestea sunt specializate pentru locuintele de la bloc si pentru cele de la case si vile. Videointerfoanele pentru blocuri cu sistem digital duplex permit o comunicare facila intre musafir si persoanele din apartament. 
Pentru a functiona corespunzator, ele sunt alcatuite din urmatoarele componente: panourile exterioare, posturi videointerfon de interior, yale electromagnetice, tag de proximitate, unitate centrala de comanda si alimentare, doze audio si video cat si dispozitiv BlueLink de acces ce poate fi controlat prin telefonul mobil.
Videointerfon pentru vile
Electra Instal ofera, de asemenea, videointerfoane pentru vile cu sistem duplex de calitate. Videointerfoanele pentru case si vile cuprind in raza o arie mare, astfel ele iti ofera un nivel inalt de siguranta si control cu privire la evenimentele desfasurate in proximitatea casei tale.
In cazul videointerfoanelor pentru vile, exista tipuri de aparate concepute special pentru locuinte cu o singura familie, dar si pentru cladiri mai mari, unde locuiesc mai multe familii. Acestea din urma sunt ideale pentru vilele mari, in sistem duplex, sau pentru blocurile mai mici, care au un singur apartament pe etaj.

Unitatea interna, care este montata in vila sau in fiecare apartament, permite atat comunicarea audio, cat si video, pentru ca locatarul sa poate vedea pe ecran cine il apeleaza. Yala electromagnetica permite deblocarea accesului prin simpla apasare a unui buton.

Beneficiile interfoanelor video

Videointerfoanele sunt foarte usor de utilizat, in ciudat tehnologiei avansate de care dispun, astfel incat pot fi folosite fara probleme chiar si de catre persoanele in varsta. Aparatele rezista foarte bine in timp, dar si la socuri mecanice sau la fluctuatii mari de temperatura.

Contact vizual cu musafirul

Avantajele unui videointerfon de calitate, fie acesta pentru apartamentul sau casa ta, sunt numeroase. In primul rand, lumea isi doreste siguranta si protectie atunci cand se afla in propia locuinta; videointerfonul ofera acest sentiment. 
Bineinteles, un interfon video nu este echivalentul unei camere de supraveghere pentru un control si o monitorizare continua, insa in momentul discutiei dintre musafir si proprietar, cel din urma va cunoaste aspectul fizic al persoanei din exterior. Prin urmare, te poti bucura de mai mult confort si mai multa siguranta.

Functii moderne si rezistente

Videointerfoanele Electra au numeroase functii moderne ce iti vor facilita comunicarea cu musafirii, precum: optiunea de touch si tehnologia glass, acordarea de acces in imobil sau curtea vilei, selectarea sunetului de apel si a volumului acestuia.
Totodata, dispozitivele sunt rezistente la umiditate, ploaie, zapada si la temperaturi scazute sau ridicate. Videointerfoanele au design modern si sunt potrivite oricarui stil de aranjament interior si exterior.

Ofera un sentiment de siguranta 

Videointerfonul ajuta la diminuarea comportamentului negativ; acesta fiind un obstacol pentru persoanele care doresc sa deranjeze linistea publica sau, mai grav, sa atenteze la sanatatea si locuinta ta. Un sistem de interfon video cu functii moderne te va ajuta sa cunosti evenimentele si persoanele aflate langa apartamentul sau curtea ta.

Modernizarea locuintei tale

Un dispozitiv video de comunicare intre musafirii din exterior si proprietar ofera locuintei un aspect modern, contemporan si digitalizat inca de la intrarea in resedinta. In plus, instalarea unui videointerfon poate creste nivelul actual al casei pe piata imobilitara in cazul in care vrei sa o oferi in chirie.

Videointerfonul este un dispozitiv util si modern pentru locuinta ta de la bloc sau vila. Consulta ofertele Electra Instal si alege interfonul video potrivit pentru un surplus de siguranta, confort si control.

There is currently no content classified with this term.