Videointerfoane Electra

Principalul avantaj al modelelor de videointerfoane

 este faptul ca permit persoanelor dintr-o casa sa vada cine este la usa inainte de raspunde si de a permite accesul in locuinta. Aceasta este o masura foarte buna de securitate pentru absolut orice persoana, indiferent ca vorbim despre familii tinere, cu multi copii sau persoane in varsta care locuiesc pe cont propriu.

Electra Instal are in stoc mai multe tipuri de videointerfoane pentru blocuri sistem digital duplex si videointerfoane duplex pentru case si vile, astfel incat toti clientii sa poata gasi aici produsele ideale.

Comparativ cu interfoanele audio, un video interfon asigura o buna comunicare audio cu persoanele din exteriorul cladirii, dar permite si vizualizarea persoanelor care suna la videointerfon.

Cu interfoanele video Electra, surprizele neplacute sunt evitate cu succes, caci utilizatorii unor astfel de videointerfoane vor sti dinainte cine incearca sa patrunda in cladire, fara sa fie nevoie de banala, dar atat de importanta intrebare “cine e?”

In acelasi timp, surprizele placute facute printr-un videointerfon Electra vor avea un efect cel putin la fel de intens ca cele facute fata in fata: este garantata calitatea imaginii si a sunetului, asadar nu mai lipseste decat afisarea unui zambet larg si a unui buchet vesel de flori multicolore.

In plus, compania asigura cel mai bun raport calitate-pret si ofera variante de videointerfon ieftin, pentru toate buzunarele. De asemenea, Electra Instal ofera o gama variata de accesorii videointerfoane si toate instrumentele necesare pentru functionarea acestor aparate – un kit videointerfon care cuprinde yala electromangetica inteligenta, unitate centrala de comanda si alimentare, tag de proximitate si doze audio-video cu patru iesiri.

Aplicabilitatea interfoanelor video Electra creste pe masura de echipamentele se modernizeaza: in prezent, videointerfoanele Electra prezinta functia de touch, rezista la temperaturi foarte scazute, dar si la temperaturi foarte ridicate, asigura deschiderea portii si au un design modern, usor de asimilat in designul interior al locuintei. Videointerfoanele pentru vile au si functii ce corespund deschiderii portilor auto si usii de la garaj.

Asadar, de ce ar alege cineva un interfon video? Variantele de raspuns pentru aceasta intrebare sunt multiple - un videointerfon Electra poate fi ales pentru asigurarea sigurantei proprii si a bunurilor personale, pentru protejarea familiei, pentru un plus de confort sau dintr-o nevoie intrinseca de a controla cat mai multe dintre aspectele prezentului.

Iar interfoanele video Electra nu vor intarzia sa dea rezultate: calitatea lor incontestabila este dovedita de ani buni, au un design simplu si modern, sunt usor de utilizat si sunt rezistente la socuri mecanice si la schimbari de temperatura.

Videointerfoanele Electra sunt dispozitivele perfecte pentru a controla accesul persoanelor intr-un imobil rezidential sau chiar intr-o cladire mica sau medie cu spatii de birouri.