Dispozitive control acces cu RFID, sau Control acces prin bluetooth cu telefonul folosind aplicația BlueLink Acces.

Dispozitive acces
Control acces cu RFID, sau prin Bluetooth cu telefonul
Amortizoare hidraulice ASSA ABLOY
Amortizoare hidraulice ASSA ABLOY

ACCESS LINE - Dispozitive control acces cu RFID , montaj aparent

BlueLink Acces - este un dispozitiv ce se montează la orice model de interfon pentru a se putea realiza accesul cu telefonul folosind aplicația BlueLink Acces. 
BlueLink Acces - este secretul din spatele interfonului inteligent. Este un dispozitiv mic, simplu de gestionat, ce se poate instala la orice model de interfon sau stand alone. Odată montat, interfonul se transformă într-unul smart, astfel încât toți locatarii îl pot accesa direct de pe telefon.

Ce tipuri de dispozitive de acces in cladire gasesti pe elecrainstal.ro?

Pentru ca ne dorim sa iti oferim solutii adaptate nevoilor tale, iti punem la dispozitie dispozitive de acces cu RFID, cu tag de proximitate sau un sistem care-ti permite controlul acestor dispozitive de pe telefon, prin intermediul aplicatiei BlueLink Acces. 

Sistemele RFID permit identificarea prin unde radio de la mica distanta a cartelei de acces. Acestea functioneaza ca un cititor de carduri RFID si se monteaza si/sau la intrarea si/sau iesirea dintr-un spatiu cu acces controlat. Poti instala sisteme de acces RFID pentru a restrictiona accesul in diverse institutii (spitale, laboratoare, unitati militate etc.) sau pentru a securiza usa de acces in scarile de bloc. 

Dispozitivele controlate prin Bluetooth se pot monta la orice model de interfon pentru a permite accesul in cladire cu telefonul, folosind aplicatia BlueLink Acces. Acesta este un dispozitiv simplu de gestionat, iar odata instalat, interfonul devine unul smart, pe care locatarii il pot accesa direct din aplicatie. 

Ambele tipuri de dispozitive de acces permit controlul si limitarea intrarii persoanelor straine in cladire sau in anumite spatii din interiorul unei cladiri. 

Ce beneficii au amortizoarele hidraulice?

Aceste dispozitive mecanice asigura inchiderea automata a unei usi dupa ce a fost deschisa, fara a o lasa sa se tranteasca. Un amortizor reprezinta o modalitate simpla si eficienta de a controla rata de inchidere, precum si estetica unei cladiri. 

Spre deosebire de amortizoarele conventionale, cele hidraulice au forta si viteza de inchidere variabile, iar greutatea usii pe care o pot controla este semnificativ mai mare, de pana la 80 kg, indiferent ca este din lemn, PVC sau materiale metalice. Mai mult decat atat, dispozitivele au un design compact, o greutate redusa, se pot monta pe orice parte a usii (interior sau exterior) si iti permit reglarea fortei si/sau a vitezei de inchidere. 

Echipa noastra iti asigura consultanta si servicii rapide de montare ale aparatelor, precum si interventii pe toata perioada de garantie, dar si dupa. Alege dispozitivele de acces potrivite proiectului tau, iar daca ai intrebari si curiozitati, contacteaza-ne prin email sau telefonic!

 

There is currently no content classified with this term.