INTERFOANELE AUDIO ELECTRA sunt un aliat de incredere privind controlul accesului persoanelor in scara blocului: in cei 25 de ani de la aparitia pe piata a interfoanelor audio, acestea si-au dovedit rezistenta.

Multiplicare Chei ,Taguri de proximitate

De ce sa alegi un interfon pentru locuinta ta

Siguranta este o prioritate pentru oricine, iar locuinta personala este spatiul unde nu ramane loc pentru impresia de vulnerabilitate. Pentru a limita pe cat de mult posibil accesul strain in cladirea de locuinte, se recomanda instalarea unui INTERFON pentru scara de bloc.

Interfoanele pentru blocuri sunt dispozitive care permit locatarilor dintr-un bloc sa stabileasca scopul vizitei persoanelor care suna la interfon si le permit locatarilor sa refuze vizitele nedorite. Aceste aparate sunt compuse dintr-un interfon pentru bloc (aparatul de la parter, montat la usa de intrare a blocului) si interfoanele de apartament (dispozitivele montate in interiorul apartamentelor, pentru a permite locatarilor sa comunice cu persoanele care suna la interfon din afara blocului sau chiar si intre ei).

Noi punem la dispozitia clientilor nostri diferite modele de interfoane pentru blocuri, precum si toate accesoriile necesare montarii si utilizarii lor. Cele mai cautate interfoane pentru blocuri si apartamente sunt interfoanele audio pentru scara de bloc.

Intre interfoanele audio Electra se numara interfoane pentru blocuri si apartamente - sistem digital Semiduplex, interfoane audio pentru BLOCURI SISTEM DIGITAL DUPLEX, dar si interfoane pentru case si vile.

There is currently no content classified with this term.