Cum alegi interfonul? Lucruri utile pe care trebuie sa le stii

Siguranta propriei locuinte este un aspect esential de care o familie tine cont, fie ca sta la bloc sau la casa. Confortul tuturor membrilor din casa este strans legat si de prezenta interfonului. Este important sa stii cine vrea sa intre in curtea ta sau in scara blocului. A sti ca poti refuza accesul persoanei pe care nu o cunosti si care nu iti inspira incredere, deci a evita sa iti intre in casa vizitatori nepoftiti reprezinta un plus de liniste, siguranta si confort.

Tipuri de interfon

Fie ca stai intr-un apartament la bloc, fie ca ai o vila cu etaj sau fara, o pensiune sau un sediu al firmei, exista un interfon potrivit pentru toate nevoile tale. Electra Instal iti pune la dispozitie interfoane noi, moderne, cu design atragator, care sa corespunda necesitatilor tale.

Interfoane audio

Foarte bine cunoscute, populare in apartamentele multora dintre noi, interfoanele audio iti permit sa vorbesti cu persoana aflata la usa incintei, fie ca e vorba de un bloc, o cladire de birouri, o casa sau o vila. Ai asadar posibilitatea de a comunica direct cu aceasta sau de a-i oferi accesul.

Daca stai la casa, exista si posibilitatea de activare a optiunii auxiliare de deschidere a portii pentru accesul masinii sau, dupa caz, a usii garajului.

Interfoanele audio pentru vile au un panou interior cu functie tactila - o tastatura touch iluminata. Gratie designului modern al acestuia, va oferi o nota eleganta interiorului. Opteaza pentru un panou al interfonului audio negru sau alb.

Interfoane video

    Moderne, elegante si mai utile pentru siguranta ta si a familiei sunt interfoanele video. Ai placerea in cazul acestora sa vezi intr-un ecran persoana care te cauta. Un videointerfon poate fi instalat atat la bloc, cat si la casa. Detii asadar optiunea de monitorizare video in fata portii sau a blocului, functia de convorbire, de acordare a accesului, dar si functia auxiliara de deschidere a portii pentru intrarea masinii sau deschiderea usii de la garaj.

    Interfon Electra - Pret

    Atunci cand investesti intr-un interfon pentru o singura locuinta, exclusiv a ta, stii exact care este bugetul pentru acest tip de achizitie. Cand este vorba de instalarea interfoanelor intr-un bloc intreg, este important sa prezinti informatiile cu lux de amanunte vecinilor, astfel incat fiecare sa isi poata da acordul pentru montarea interfoanelor.

    Indiferent de orasul din Romania in care ai domiciliul, Electra Instal va trimite o echipa de specialisti pentru ca instalarea sa aiba loc intr-o singura zi.

    Pentru a nu aparea costuri ascunse, lucru pe care nimeni nu si-l doreste, Electra Instal iti pune la dispozitie un calculator cu ajutorul caruia sa poti face o simulare a pretului investitiei, in functie de tipul de interfon, audio sau video, prezenta sau nu a unui amortizor (ajuta ca usa sa nu se tranteasca si sa faca galagie), numarul de apartamente de pe o scara si numarul de etaje.

    Simulare cost videointerfon pentru o scara de bloc cu 4 etaje, total 16 apartamente

    Pretul total cu TVA al lucrarii va fi de 3568 lei, adica 223 lei partea comuna (cost al fiecarui apartament), la care se adauga pentru fiecare plata postului interior (pret care poate fi mai mare sau mai mic in functie de modelul ales, adica 135 lei, 195 lei sau 365 lei);

    Sunt incluse in pret un tag de proximitate si o cheie pentru fiecare apartament.

    Foarte important este ca plata se poate  face in 3 rate, garantia lucrarii este de 24 luni, iar executia propriu-zisa dureaza doar o zi.

    Echipa Electra Instal iti sta la dispozitie pentru a-ti furniza toate detaliile cu privire la interfonul pe care vrei sa il alegi (audio sau videointerfon), pentru bloc, casa sau vila in sistem duplex. Contacteaza-ne la numarul de telefon 021 231 77 97.

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/apartment-architectural-design-architecture-balcony-144632/