Cum poți eficientiza accesul în scară, de la distanță, pentru apartamentele închiriate

Cum poți eficientiza accesul în scară, de la distanță, pentru apartamentele închiriate

9 Iulie 2020

În ultimii ani, piața imobiliară a fost în continuă creștere, iar investițiile în apartamente au intrat pe o pantă ascendentă, după ce piața construcțiilor de blocuri de locuințe a explodat. Prețurile oferite de dezvoltatori sunt accesibile, astfel că mulți au ales să-și achiziționeze unul sau mai multe apartamente, pentru a le închiria. Vorbim de o afacere rentabilă, dar puternic afectată de situația actuală, generată de apariția pandemiei de coronavirus. Măsurile luate pentru prevenirea răspândirii virusului au adus schimbări și în sectorul închirierilor, în special referitoare la distanțarea socială. În calitate de proprietar al unui apartament de închiriat trebuie să le asiguri chiriașilor cele mai sigure condiții de locuit, însă, și premisele limitării interacțiunii cu alți locatari. Vestea bună este că ai la dispoziție facilități tehnologice, pentru accesul în scară de la distanță, care, odată implementate, vor spori încrederea viitorilor chiriași. Iată cum poți face acest lucru.

Optează pentru BlueLink Acces

Trăim în era tehnologiei, iar asta se remarcă și prin faptul că, în noul context generat de pandemie, sunt utilizate multe aplicații inovative. Interacțiunea între oameni este limitată și, pentru un timp, trebuie să păstrăm o distanță minimă între noi și cei din jur. Dacă, până acum, era dificil pentru mulți să deschidă ușa de la intrarea în bloc cu o cheie, o cartelă sau folosind  tagul de acces, din cauza problemelor tehnice ori a faptului că aveau mainile ocupate, astăzi, este mai necesar ca oricând să fie evitate asemenea instrumente de acces. Echipele tehnice de intervenție nu pot acționa pentru a remedia problemele apărute ori pentru a monta posturi de interfon în locuințe, întrucât este recomandată distanțarea socială și evitarea contactului cu zonele sau obiectele atinse de mai multe persoane.

BlueLink Acces reprezintă o alternativă inovativă la metodele clasice de acces în imobil si funcționează ca o cheie virtuală. Sistemul modern presupune utilizarea propriului smartphone, pentru a pătrunde în bloc.

Folosește un sistem de control inteligent

Modulul BlueLink Acces, care se bazează pe tehnologia Bluetooth Low Energy, se montează la orice interfon și intermediază comunicarea între aparat și telefonul mobil. Acest dispozitiv deschide ușa fără cartelă ori tag. Tot ce trebuie să faci, dacă ești utilizator, este să-ți descarci, pe smartphone, aplicația de funcționare disponibilă pe Android și iOS. Practic, prin BlueLink Acces, poți permite intrarea în scară a câtor persoane vrei tu. Totodată, în calitate de proprietar, poți beneficia de mai mult control, odată cu asigurarea unei distanțe sociale între chiriași și ceilalți locatari. Accesul va fi permis oricui deține cheia virtuală (valabilă un an de la data achiziției), prin simpla apropiere de ușă.  Există și opțiunea deschiderii automate, în care telefonul comunică, singur, cu interfonul și comandă deschiderea ușii, fără ca utilizatorul să acționeze în vreun fel.

Tehnologia BlueLink Acces poate fi folosită, cu același telefon mobil, pentru maximum cinci locații, unde este instalat un astfel de modul, așa că nu trebuie să-ți faci probleme dacă deții mai multe apartamente. În plus, cheia virtuală se poate transfera pe un nou dispozitiv, dacă îți achiziționezi un alt smartphone sau îl pierzi pe cel vechi.

 

Modulul BlueLink Acces este perfect pentru proprietarii de apartamente care vor să le asigure chiriașilor facilități moderne și limitarea interacțiunii cu alte persoane. De asemenea, tehnologia oferă control sporit la accesul în scară, dar și confort, deoarece elimină deținerea unei cartele ori a unui tag de acces. Condițiile de achiziție și montaj sunt avantajoase, prima lună de utilizare este gratuită, iar abonamentul pe un an, pentru cheia virtuală, costă foarte puțin. Pentru a afla toate detaliile, îți stăm la dispoziție cu informații detaliate și oferte speciale la achiziționarea produsului prezentat.

 

Share-uieste articolul: