Interfoane Electra - Beneficii si caracteristici tehnice pe care trebuie sa le cunosti

17 Septembrie 2019

Te-ai mutat recent la casa sau intr-un nou bloc de locuinte si te afli in cautarea celor mai eficiente sisteme de supraveghere si de restrictionare a accesului extern pe proprietatea ta? Interfoanele Electra reprezinta cea mai populara alternativa pe care o ai la dispozitie, pentru a evita vizitatorii nepoftiti, pentru a beneficia de liniste si pentru a asigura securitatea personala si a bunurilor tale materiale. 

Asigurand controlul eficient al accesului pe proprietatea ta, oferindu-ti confortul de care ai nevoie, sistemele Electra de supraveghere digitala se remarca prin calitatea si fiabilitatea pe care o ofera. Iata ce trebuie sa stii despre specificatiile lor tehnice si despre beneficiile pe care utilizarea acestora le presupune.

Din ce sunt alcatuite interfoanele Electra

Interfoanele Electra sunt prevazute cu panouri exterioare, posturi interioare audio si distribuitoare de apel, de cea mai buna calitate, cu surse de alimentare durabile si yale electromagnetice de calitate premium si in conformitate cu normele in vigoare. 

Panourile exterioare ofera acces cu proximitate, sunt disponibile in sistem semiduplex, sunt prevazute cu tastatura luminoasa si permit afisarea numarului apartamentului apelat.  In plus, acestea sunt prevazute cu module de afisare a numelor iluminate din interior. 

Posturile interioare sunt disponibile in sistem semiduplex si permit reglarea volumului in doua trepte. Distribuitorul de apel specific sistemelor comercializate de Electra Instal permit conectarea posturilor interioare de tip IA 02. 

Interfoanele Electra dispun si de surse de alimentare cu doua iesiri, care pot fi montate pe sina DIN, in conformitate cu standardele EN 50022 sau cu acumulatori dispusi in carcase, cu montare pe sina DIN.  

Yalele electromagnetice pentru care poti opta in cazul acestor sisteme beneficiaza de curent continuu, fiind realizate din materiale speciale, rezistente in timp. Acestea nu se degradeaza cu usurinta si permit instalarea atat in exterior, cat si in interior, pe diverse tipuri de material: aluminiu, metal, PVC. In plus, yalele electromagnetice Electra asigura functionarea corespunzatoare, indiferent de factorii din mediul extern. 

 

Caracteristicile componentelor sistemelor Electra

Interfoanele Electra au fost create pentru a veni in sprijinul proprietarilor care vor sa beneficieze de liniste, de acces restrictionat si de siguranta deplina pe proprietatea personala.

Panourile exterioare cu care sunt prevazute aceste sisteme de supraveghere si de restrictionare a accesului asigura comunicarea analogica prin apelarea posturilor interioare, comunicarea cu locatarul aflat in interior si accesul pe proprietate, pe baza tagului de proximitate oferit.

Panourile aferente listei de locatari sunt disponibile in varianta cu module de afisare a numelor locatarilor, utile in special in cazul blocurilor de locuinte, intrucat ofera posibilitatea apelarii directe a fiecarui proprietar. Iluminarea din interior a acestor module sporeste eficienta sistemelor disponibile.

Panourile interioare audio si video asigura comunicarea si vizualizarea persoanelor aflate in exterior, care solicita accesul pe proprietatea ta. Odata ce accesul acestora este permis, se va activa si sistemul de aprindere automata a luminii din scara blocului in care accesul a fost acordat.

Sursele de alimentare sunt prevazute cu circuite de incarcare a acumulatorilor si cu sisteme LED, disponibile in varianta bicolora, pentru a marca existenta tensiunilor la nivelul sistemului utilizat. Amplasate in exteriorul sursei de alimentare, acumulatorii se incarca de la bornele acesteia, pentru a asigura mentinerea curentului continuu in retea.

Distribuitoarele de apel sunt conectate la panoul exterior al interfoanelor Electra si asigura comenzile aferente postului interior apelat. Yalele electromagnetice ale acestor sisteme permit inchiderea usilor imobilelor pentru a restrictiona accesul si deblocarea acestora, atunci cand proprietarul foloseste comanda electrica, prin intermediul panoului exterior. 

Tagurile de proximitate Electra functioneaza pe baza sistemului de identificare prin radiofrecventa, prevazut cu coduri unice de identificare. Citirea acestora asigura accesul in imobil. Un avantaj important al acestor componente Electra consta in posibilitatea personalizarii lor, pentru a se adapta unei palete largi de situatii practice intalnite. 

Prin urmare, interfoanele audio si video Electra sunt create astfel incat sa iti asigure confortul, linistea si siguranta in imobilul personal. Componentele lor sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, sunt rezistente si conectate corespunzator, astfel incat sa asigure functionarea optima a sistemelor de supraveghere alese. 

 

Share-uieste articolul: