Interfon Electra - la casa, bloc sau birou, afla toate avantajele

Fie ca este vorba de bloc, vila, cladire de birouri, un interfon Electra devine alegerea fireasca in materie de siguranta, confort, linistea ta si a intregii familii.

    Tehnologia avanseaza in toate domeniile si securitatea cladirilor de orice tip, indiferent de vechime, marime sau orasul in care se afla, este data de noile modele de interfoane marca Electra.
 Daca iti doresti sa afli detalii despre ce inseamna astazi un interfon si cum iti poate simplifica stilul de viata, oferind-ti in acelasi timp un maxim de confort si siguranta, afla detalii din randurile de mai jos.

    

Interfonul potrivit pentru casa ta

 

    Daca ai ales sa te muti la casa, felicitari! Cel mai probabil ti-ai dorit mai mult spatiu pentru intreaga familie, bucuria de a sta la curte si bineinteles confort maxim si siguranta.

    Vrei sa stii cine se afla la poarta casei tale fara un drum facut, pentru ca in final sa constati ca este curierul care a sosit cu un colet pentru vecinul tau? Un interfon iti va permite sa vorbesti cu persoana in cauza si sa afli instant daca te cauta pe tine sau altcineva.

    Foarte potrivit, cand vine vorba de case, vile duplex este un videointerfon. Acesta iti permite datorita monitorului color din interior, sa vezi persoana de afara. Important de stiut, se pot instala mai multe posturi interioare care sa comunice intre ele. Poti sa chemi toata familia la masa fara a fi nevoie sa strigi dupa ei.

    Datorita existentei unei camere video instalata la exterior, ce poate cuprinde in raza o arie mare, vei putea sa urmaresti cum cei mici se joaca afara. In plus, siguranta ta va fi la nivel inalt, orice persoana care se apropie de casa ta va fi filmata. Chiar daca ai fost in concediu, vei avea inregistrarile cu ce s-a intamplat in preajma casei pe perioada absentei tale.

    De la panoul exterior vei putea sa deschizi poarta daca este automata, la fel si usa de garaj.

 

Interfon la bloc

 

    Siguranta la bloc este data de existenta unui interfon care sa ofere astfel locatarilor optiunea de a permite sau a refuza accesul unei persoane care doreste sa intre.

    Cu siguranta nu iti doresti sa te trezesti in fata usii cu un asa zis responsabil pentru dezinsectia scarii blocului si implicit a apartamentului tau.

    Pentru siguranta copiilor tai, astfel incat acestia sa nu fie pacaliti si un intrus sa intre in scara blocului si apoi sa bata la usa apartamentului, invata-i un cod stiut numai de voi. Sunt multi straini care pot sa se prefaca ca este mami sau tati, asadar spune-le sa raspunda doar daca aud codul secret.

    Electra Instal iti pune la dispozitie interfoane audio pentru scara de bloc, cu tastatura luminoasa si lista electronica cu numele locatarilor.

 

    Interfon la birou

 

    De mentionat ca interfonul poate avea mai multe posturi interioare, astfel, intr-o cladire de birouri cu mai multe etaje comunicarea intre angajati se poate face cu ajutorul acestei tehnologii. Poti chema pe cineva la tine in birou, ii poti pune o intrebare, fara a mai merge pana acolo.

    Intr-o cladire de birouri, accesul securizat, monitorizarea persoanelor care intra este de asemenea importanta. Fluxul de oameni este mare, persoanele care nu au permis de acces vor suna la interfon pentru a primi aprobare. Daca optezi pentru un videointerfon, vei putea vedea persoanele care vor sa intre.

 

    Echipa Electra Instal iti sta la dispozitie cu interfoane de ultima tehnologie, dintre cele mai variate, dedicate oricaror tip de cladire, cu montaj realizat in timp scurt, indiferent de oras. Pune pret pe siguranta si confortul tau de zi cu zi!