Interfon vila - cum sa stai fara griji atunci cand nu esti acasa

Multumita specificatiilor si setarilor avansate ale acestor sisteme, interfoanele si videointerfoanele din ziua de azi sunt mai utile decat oricand. In prezent, proprietarii de vile au la dispozitie o gama variata de produse din care pot alege, incepand de la modelele cele mai simple si pana la cele foarte complexe. Avantajele acestor sisteme sunt numeroase, atat atunci cand vorbim despre interfoanele basic, cat si despre cele cu monitorizare video.

 

Securitate sporita

Acesta este probabil principalul beneficiu al interfoanelor. Ele fac posibil screening-ul de la distanta al persoanelor care cer accesul in locuinta. Nimeni nu poate intra in casa, atat timp cat o persoana din interiorul vilei nu autorizeaza accesul. Astfel, se pot evita cu usurinta musafirii nepoftiti. Interfonul video pentru vila iti permite sa vorbesti cu persoana de afara si chiar sa vezi cine iti suna la usa. Acest lucru elimina orice suspiciune, dandu-ti posibilitatea sa verifici identitatea oricui inainte de a hotari daca deschizi sau nu poarta.

Confort crescut

Cu un sistem de control acces instalat in vila nu mai e nevoie sa alergi pe scari sau sa strigi pentru a chema copiii la cina. In schimb, poti apasa pe un buton al interfonului, comunicand astfel, fara efort, cu ceilalti membri ai familiei. Acest avantaj este util in special in cazul caselor spatioase, familiilor cu multi copii, cuplurilor trecute de a doua tinerete si celor cu dizabilitati.

 

Mai mult, atunci cand auzi soneria, nu este necesar sa te ridici de pe canapea pentru a vedea pe vizor cine suna la usa. Poti folosi videointerfonul pentru a decide daca ii permiti persoanei de afara sa intre in locuinta.  

 

Un interfon este extrem de practic chiar si atunci cand nu esti la domiciliu. Iata cum te poate ajuta in diferite situatii.  

 

Protejeaza-ti copiii de vizitatori rau intentionati

Parintii cauta neincetat modalitati de a-si tine copiii in siguranta atunci cand sunt cei mici raman singuri acasa. Unul dintre primele sfaturi oferite este sa nu raspunda la usa strainilor. Din pacate, copiii sunt foarte usor de pacalit, chiar si atunci cand exista un interfon audio. Exista multiple tertipuri prin care un copil poate fi amagit de o voce prietenoasa.

 

Cu imaginea, insa, lucrurile nu stau la fel, pentru ca cei mici pot vedea cine se afla in fata vilei. Asadar, daca le-ai spus copiilor sa deschida doar anumitor persoane, ei vor putea sa le identifice cu ajutorul ecranului din casa. De aceea, daca ai copii care raman frecvent singur acasa, ar fi bine sa iei in considerare montarea unui videointerfon.

 

Obtine inregistrari din apropierea vilei

Interfonul cu functie video va captura imagini din fata casei tale. Prin urmare, daca ai ghinionul ca locuinta sa iti fie jefuita, poti consulta materialul inregistrat de sistem pentru a identifica persoanele care au savarsit infractiunea. Datorita imaginilor de foarte buna calitate, fisierul obtinut poate fi folosit ca dovada in cazul unei actiuni juridice.  

 

Interfoanele pentru vila sunt, in concluzie, sisteme eficiente pentru intreaga familie. Ele au rolul de a proteja in permanenta caminul, de a oferi un plus de confort si de a imbunatati siguranta vecinatatii casei tale.