Videointerfon - Top 5 motive pentru a instala unul la tine acasa

A sta la casa reprezinta un confort sporit, mai mult spatiu, propria curte. Sunt persoane care  investesc sume mari de bani pentru a ridica casa pe care au visat-o sau aleg una gata construita. Indiferent de situatie, chiar si renovarea, necesita suficient de multi bani.
O aranjam in cel mai mic detaliu, cu obiecte decorative care sa se asorteze, dar de multe ori uitam un aspect important, instalarea unui videointerfon.
De ce sa alegi un interfon pentru casa ta, afli din randurile de mai jos.

    Beneficiile unui interfon

    Vezi, crezi! In cazul unui interfon video nu mai exista suspiciuni cu privire la persoana care a sunat la poarta casei tale. Un videointerfon permite oricarei persoane din interiorul casei sa vada si sa auda persoana din fata portii, sa verifice asadar identitatea acesteia, inainte de a decide daca deschide sau nu usa casei.
    Avantajele sunt mai multe, afla motivele pentru instalarea unui interfon.

    1. Foarte util cand ai copii

    Cand esti parinte, stii cat de important este sa ai sentimentul de siguranta cand copiii tai sunt singuri acasa. Cert este ca vrei sa nu raspunda strainilor. Copiii sunt insa usor de pacalit, chiar daca exista un interfon audio. Persoana din cealalta parte a usii/a portii poate pretinde ca are un pachet  pentru parinti si sa il roage pe cel mic sa deschida. Sunt multe tertipuri prin care poti pacali un copil, atunci cand este vorba doar de o voce (nu si imagine).

    Un videointerfon este mai simplu pentru copii, deoarece le permite sa vada persoana care se afla in fata portii si sa comunice cu aceasta. Asadar, daca tu i-ai spus celui mic sa deschida doar pentru anumite persoane, el le va putea identifica pe ecranul interior. Astfel, ai linistea ca nu va putea fi pacalit.

    2. Pret mai accesibil decat crezi

    Chiar daca videointerfonul reprezinta o tehnologie noua, asigura un plus de siguranta fata de un interfon audio, acest lucru nu il face de neatins. Asadar, chiar daca poate parea o tehnologie futurista care nu este accesibila, tine cont ca Electra Instal iti ofera videointerfoane la preturi accesibile.

    Gratie tehnologiei avansate, a disponibilitatii camerelor, interfoanele video sunt astazi la indemana multor proprietari de case, ce se bucura de un sistem de siguranta avansat pentru ei si intreaga familie.

    3. Usor de integrat cu alte sisteme

    Un alt avantaj al videointerfonului este ca poate fi integrat cu sistemele existente, deci in cazul in care iti doresti sa il utilizezi impreuna cu camere de securitate, incuietori electronice, sisteme de alarma si alte tehnologii avansate, acest lucru este cu putinta. In acest tip de configurare consola de interfon devine o platforma principala de control.

    De exemplu, usa garajului va putea fi inchisa si deschisa automat.

    4. Comunicare intre camere

    Instalarea a mai multor posturi video de interfon va face posibila comunicarea intre membrii familiei tale, aflati la etaje diferite. Prin urmare, daca ai o casa mare, o casa cu mansarda, ai copii pe care iti doresti sa ii supraveghezi, va veti bucura toti de avantajul unui videointerfon.

    Nu va trebui sa strigati sau sa alergati pe scari pentru a va anunta unii pe ceilalti informatia dorita. Videointerfonul o sa va ofere foarte mult confort.

    5. Inregistrari din proximitatea casei tale

Un videointerfon poate capta, stoca si fotografia date din fata portii casei tale, astfel incat in orice moment poti revedea materialul pentru a identifica vizitatorii nepoftiti. In cazul unei actiuni juridice obtii dovezi, dat fiind imaginile de foarte buna calitate. Prin urmare, reusesti sa dai detalii exacte cu privire la ce s-a intamplat in fata casei tale.

Avantajele de a opta pentru un videointerfon nu se incheie aici. Montarea usoara a acestuia este de asemenea un alt aspect de luat in considerare. In plus, valoarea de revanzare a casei va creste, videointerfonul este un element cheie care reuseste sa faca diferenta in momentul vanzarii.

Pentru mai multe detalii despre instalarea si montarea unui videointerfon, nu ezita sa apelezi echipa Electra Instal (021 231 77 97).