5 beneficii pe care le are un videointerfon

5 beneficii pe care le are un videointerfon

17 Septembrie 2019

Locuința ta este locul în care trebuie să te simți în permanență în siguranță. Pe lângă ușa metalică de la intrare, care îți asigură o barieră a intimității, interfonul este cel care te poate ajuta să filtrezi musafirii pe care îi dorești aproape de cei care sunt nepoftiți. Mai bună decât comunicarea sonoră cu cel sau cea care se află de partea cealaltă a porții curții tale sau la parterul blocului în care locuiești este videointerfonul, dispozitivul care îți prezintă și imagini live din fața ușii principale. Utilizând o aparatură de acest tip, te poți asigura că locul pe care îl numești „acasă” este în perfectă siguranță în fiecare clipă. 

 

Dacă nu te-am convins până acum cât de util ți-ar putea fi un videointerfon pentru bloc sau unul pentru casă, te invităm să afli care sunt cele mai importante cinci beneficii ale acestuia.

 

1. Poți sta liniștit în vacanță

 

Ori de câte ori vrei să pleci de acasă pentru mai multe și nu ești sigur că locuința ta este în perfectă siguranță, poți opta pentru vizualizarea live, direct pe telefon, a traficului din fața casei tale, cu ajutorul unui videointerfon. Astfel, te poți relaxa în concediu, cât timp arunci un ochi la ce se mai întâmplă acasă cât timp tu lipsești. Hoții din apartamente vor sta departe de apartamentul sau casa ta. Ți-am mai pregătit și alte Patru tipuri de sisteme care sporesc siguranța personală, pe care te invităm să le afli și să le folosești. 

 

2. Adaugi o notă business

 

Dacă vorbim de un videointerfon utilizat pentru sediul unei firme, acesta va reprezenta prima carte de vizită a companiei. Clienții afacerii pe care o reprezinți sau potențialii consumatori ai serviciilor pe care le pui la dispoziție se vor simți în siguranță cât timp se vor afla la sediul firmei tale, iar impresia totală va fi una bună, în mod garantat. 

 

3. Poți permite accesul de la distanță

 

Atunci când ești prins la birou, iar persoana care se ocupă de curățenie la tine acasă a ajuns în fața ușii, nu e nevoie să o lași să aștepte, pentru că îi poți permite accesul de la distanță. Tot cu ajutorul telefonului mobil conectat la videointerfon poți deschide poarta sau ușa de la intrare dintr-un click. 

 

4. Renunți la angajarea unui portar

 

Fie că vorbim de sediul firmei pe care o reprezinți sau de casa ta la curte, siguranța trebuie să primeze. La stabilirea acesteia ar putea contribui un paznic sau un portar, dar mult mai convenabil pentru tine s-ar putea dovedi un videointerfon. În afară de costul propriu-zis al dispozitivului, singurul consum pe care acesta îl va produce va fi curentul electric, cu ajutorul căruia poate funcționa. În acest fel, scapi de plata salariului unui portar și te bucuri de siguranță sporită în orice moment al zilei. 

 

5. Poți înregistra tot ce se întâmplă în fața casei tale

 

Dacă un interfon simplu se bazează exclusiv pe funcția audio, un videointerfon vine cu un avantaj suplimentar, în afară de partea video de care dispune. Folosit împreună cu un CCTV, dispozitivul îți va permite să înregistrezi tot ce se întâmplă în fața curții tale sau a ușii de la apartament, secvențe pe care le poți stoca pe un server și care îți pot fi de mare ajutor în cazul nefericit al unei spargeri în locuință. 

 

Încearcă și tu și convinge-te de avantajele de a avea montat un videointerfon la tine acasă sau la sediul firmei. Gata cu musafirii nepoftiți sau cu vânzătorii ambulanți agasanți, decide cine și când intră în spațiul tău privat cu ajutorul unui videointerfon performant! Suntem aici pentru a lămuri orice curiozitate pe care ai putea-o avea despre sistemele de supraveghere, interfoane sau dispozitive de control acces

 

Share-uieste articolul: