Electra Instal este o companie cu capital privat, a carei principala activitate consta in distributia si montarea de interfoane audio si video-interfoane duplex si semiduplex produse de compania Electra din Iasi. Pentru toate tipurile de echipamente distribuite si instalate, compania presteaza servicii de mentenanta si interventii în regim de garantie și post-garantie prin propriile echipe. Electra Instal gestioneaza in mod curent peste 2.500 de clienti (scari de bloc), cu precadere asociatii de proprietari. Compania a fost infiintata in 1992 si are 2 puncte de lucru: Buzau și Bucuresti.

 

Comunicarea reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte ale indeplinirii angajamentelor fata de clienti. Astfel firma noastra asigura prin prezenta online (website, chat, retele de socializare) o buna informare despre produsele comercializate, cat si o rapida rezolvare a problemelor sesizate de clienti.

 

Prin implementarea unui sistem CRM (Customer Relationship Management), firma ELECTRA INSTAL asigura:

  • Scurtarea timpului de raspuns la solicitarile clientilor prin accesarea unei baze de date centralizate.
  • Cresterea productivitatii angajatilor prin crearea fluxurilor de notificare automata cu privire la contracte expirate, interventii programate, etc.
  • Cresterea numarului de oportunitati prin lansarea de campanii de promovare si informare pentru clientii aflati la sfarsitul perioadelor contractuale, identificati automat de sistem.
  • Cresterea ratei de extindere a contractelor de garantie prin imbunatatirea relatiilor cu clientii si fidelizarea acestora in urma scurtării timpului de raspuns la solicitari, eliminarea neintelegerilor si promptitudine in interventii.
  • Reducerea timpului necesar crearii si trimiterii ofertelor comerciale catre clienti, prin redactarea acestora direct in CRM si expedierea prin Microsoft Outlook.
  • Suport pentru auditarea sistemului de calitate ISO 9001 implementat intern de catre Electra Instal prin trasabilitatea activitatilor in cadrul aplicației CRM.