Top 4 gadgeturi inteligente pe care sa le instalezi intr-o casa smart

Top 4 gadgeturi inteligente pe care sa le instalezi intr-o casa smart

In prezent, exista numeroase dispozitive inteligente foarte utile, cu preturi accesibile si care se gasesc atat in magazinele online, cat si in cele fizice. In urmatoarele paragrafe iti propunem 4 gadgeturi pentru o casa smart, care se potrivesc tuturor stilurilor de viata si bugetelor.

1. Interfon audio

Sursa foto: https://www.electrainstal.ro/sites/default/files/styles/produs/public/atm.png?itok=fJjgjOxD

Nu numai cladirile de birouri si blocurile de locuinte pot folosi un interfon. Exista modele de interfoane pentru case si vile, cu ajutorul carora poti auzi vocea celor ce suna la usa, avand, asadar, un control mai mare asupra cui iti intra in casa. Poti alege sisteme cu yala electromagnetica, unitate de alimentare si comanda, doze derivate audio si chiar taguri de proximitate.

2. Interfon video

Sursa foto: https://www.electrainstal.ro/sites/default/files/styles/produs/public/vtm.png?itok=kK60F1xh

 

Interfonul video sau videointerfonul iti permite sa vezi cine suna la usa inainte sa raspunzi sau sa permiti accesul in curte sau in casa. Achizitionarea si intalarea acestui gadget este o masura excelenta de securitate pentru oricine, indiferent ca vorbim despre persoane singure, varstnici, cupluri, ori familii cu copii.

 

De asemenea, cu ajutorul acestui sistem poti comunica audio cu cei din exteriorul locuintei. Astfel, vei evita surprizele neplacute, precum musafirii nepoftiti. Calitatea imaginii si a sunetului este una foarte buna, iar pe piata exista mai multe modele din care poti alege.

 

Gadgeturile din acest articol au rolul de a-ti face viata mai usoara si a spori siguranta ta si a celor dragi. Analizeaza cu atentie detaliile prezentate si alege modelele potrivite nevoilor tale. Echipa Electra Instal iti sta la dispozitie pentru orice intrebari ai in legatura cu sistemele de securitate. Contacteaza-ne si te vom ajuta iei o decizie informata!

3. Camera wireless pentru monitorizarea copiilor si animalelor de companie

Acest dispozitiv este esential pentru cei ce au copii si animale de companie pe care doresc sa le supravegheze in permanenta. Camerele sunt prevazute cu un acumulator reincarcabil, de mare capacitate si un suport ce o face simplu de montat in orice incapere.

4. Amplificator de retea pentru semnal wireless 

Un astfel de aparat va duplica semnalul wireless intr-o arie mai intinsa. Gadgetul este recomandat locuintelor unde mai multi membri ai familiei folosesc internetul, ori persoanelor care primesc deseori oaspeti. Amplificatorul rezolva si problemele ce pot aparea atunci cand modemul da semne de slabiciune si nu mai functioneaza in parametrii optimi.

 

Pentru a putea vizualiza imaginile inregistrate va trebui sa-ti instalezi o aplicatie. Datorita conexiunii wireless la internet, camera poate functiona pe o perioada nelimitata. Mai mult, aceasta este echipata cu infrarosu, prin urmare poate inregistra si pe timpul noptii. Dispozitivul se activeaza automat la miscare sau zgomot, transmitand o alarma pe aparatul pe care ai instalat aplicatia.