Importanta si beneficiile interfonului pentru casa ta

Importanta si beneficiile interfonului pentru casa ta

7 Noiembrie 2022
8 min de citit

Siguranta, confortul si intimitatea sunt unele dintre principalele criterii pe care ti le doresti in locuinta ta si nu numai. Indiferent daca te afli in casa sau in afara acesteia, ai nevoie de un spatiu sigur la care te poti intoarce. In majoritatea resedintelor moderne se instaleaza sisteme inteligente de protectie, printre care garduri de imprejmuire smart, camerele de supraveghere sau chiar interfoane audio sau videointerfoane.

 

Bucura-te de un maxim de confort si siguranta datorita unui interfon Electra Instal care-ti ofera toate beneficiile momentului! Fie ca esti in vacanta, in oras sau acasa, aceste interfoane sunt ideale pentru locuinta ta si nu numai datorita numeroaselor avantaje practice! 

 

Importanta interfonului

Ce este de fapt interfonul? Interfonul este un dispozitiv care ofera acces in cadrul locuintei in care ai domiciliul: fie casa sau apartament. Interfoanele pun la dispozitia utilizatorilor mai multe tipuri de acces in locuinta, fie acestea pe baza de cartela, tag, cod sau chiar aplicatie smart ce poate fi folosita direct de pe telefonul mobil. 

 

Daca esti in pas cu tot ce este nou din domeniul tehnologiei, atunci alege sistemul BlueLink Acces ce poate fi montat la orice model de interfon sau stand alone. Aplicatia poate fi descarcata de pe Google Play pentru Android sau App Store pentru iPhone.

 

In functie de preferintele tale, ai oportunitatea de a opta intre interfoanele audio - ce ofera calitate superioara a sunetului si te ajuta sa cunosti persoana cu care interactionezi si care se afla in afara locuintei, dar si videointerfoanele - prin care vei putea comunica video si audio totodata cu persoana din exterior.

 

Cum alegi interfonul in functie de nevoi

Siguranta este o prioritate care nu trebuie lasata la o parte atat in locuinta proprie, dar si la locul de munca sau in alte case pe care le vizitezi. Astfel, pentru a impiedica aparitia persoanelor straine in incinta blocului sau a casei, este indicat sa optezi intotdeauna pentru interfonul Electra Instal potrivit nevoilor tale, dar si a tipului de cladire in care urmeaza sa montezi dispozitivul.

 

In cazul in care locuiesti la bloc si nu ai interfon, atunci este cazul sa  discuti cu administratorul despre optiunea de a avea un astfel de dispozitiv. Atat tu, dar si ceilalti locatari ai blocului se vor bucura de un plus de confort datorita initiativei tale! Vei evita patrunderea persoanelor straine in incinta scarii sau apartamentului.

 

Daca stai la casa, atunci nu mai este cazul sa apelezi la administrator. In cazul in care casa este inchiriata, atunci ar trebui sa porti o discutie cu detinatorul resedintei legat de siguranta ta. Mai mult, daca esti chiar tu proprietarul locuintei, fie aceasta casa sau apartament si vrei sa o dai in inchiriere sau in regim AirBnB, atunci iata cum poti eficientiza accesul in scara sau in curte, de la distanta si fara nicio grija!

 

Nu in ultimul rand, un alt spatiu ce nu trebuie neglijat din perspectiva sigurantei si confortului este biroul si locul in care-ti desfasori activitatile profesionale. Daca faci parte din personal, discuta cu angajatorul pentru a monta un interfon la sediu, iar daca esti antreprenor, atunci ai grija de angajatii tai!

 

Ca orice obiect, exista o paleta diversificata de interfoane si de accesorii in functie de cerintele fiecarei persoane. Interfoanele au sistem audio astfel incat sa poti purta o conversatie cu cei care opteaza pentru numarul apartamentului tau. Pe langa acest sistem, ai la dispozitie chei si un tag de acces. Totul va fi mult mai simplu si mai usor, plus ca vei beneficia si de confort.

 

In functie de preferintele tale, poti opta pentru interfoane video sau audio precum:

  • Interfoane pentru blocuri si apartamente - sistem digital Semiduplex

  • Interfoane pentru blocuri - sistem digital DUPLEX

  • Interfoane pentru case si vile - sistem digital Duplex

 

Deoarece fiecare bloc, resedinta dublex sau casa are anumite particularitati, este important sa alegi intocmai dispozitivele de protectie potrivita, precum interfonul. Afla care sunt lucrurile utile pe care trebuie sa le stii inainte de a investi intr-un astfel de dispozitiv pentru resedinta ta, indiferent daca esti proprietar sau chirias.

 Importanta si beneficiile interfonului pentru casa ta

Sursa foto: 

https://www.freepik.com

 

Beneficiile interfonului

Securitatea

Un interfon este esential deoarece iti ofera sentimentul de securitate. Acesta este factorul cheie la care te gandesti atunci cand vrei sa cumperi un astfel de sistem. Interfonul ofera accesul strict acelor persoane care detin cheia de la intrare, astfel incat se evita patrunderea persoanelor straine. Mai mult decat atat, eviti sa intre in scara persoane periculoase.

 

Un interfon iti va da o stare de liniste. Nimeni nu mai are accesul in casa in afara de tine si de persoanele carora le deschizi chiar tu usa de la intrare. Daca in scara blocului mai este si un sistem de supraveghere, este cu atat mai bine. Desigur, si daca stai la casa acest sistem este indispensabil.

 

Confortul

Nu este foarte greu sa utilizezi acest sistem. In casa ai doar post interfon de interior audio, butoane luminoase, convorbire si acces. Pentru intrarea in locuinta ai la dispozitie cheie si tag de acces. In functie de dispozitv, poti avea si cu touch, depinde foarte mult de cat de mult vrei sa investesti. Orice ai alege, vei avea un  confort raportat la caracteristicele fiecarui dispozitiv. Mai mult, nu uita de sistemul smart, Bluelink Access, ce iti permite sa deschizi usa direct de pe telefonul mobil!

 

Creste valoarea proprietatii

Daca ai o garsoniera, un apartament sau chiar o casa pe care vrei sa o inchiriezi, atunci prin montarea unui interfon smart, modern vei creste valoarea proprietatii. Viitorii locatari vor aprecia dispozitivul pus la dispozitie, oferindu-le acestora un plus de siguranta, confort si intimitate.

Dupa cum ai observat, interfonul - audio sau video - iti ofera numeroase avantaje pentru locuinta, atat tie, dar si celorlalti locatari sau chiriasi. Tine cont de informatiile primite si alege interfonul potrivit tipului tau de resedinta sau sediu de birouri. Bucura-te intotdeauna de confort si siguranta la tine acasa!


 

Share-uieste articolul: