Importanta si beneficiile interfonului pentru casa ta

sursa:https://unsplash.com/photos/2dcYhvbHV-M

Cu toii stim ca siguranta atat personala cat si cea a locuintei trebuie sa existe in permanenta, atat in interiorul locuintei cat si in afara acesteia.
Pentru un maxim de confort si siguranta, un interforn Electra iti este util pentru a dispune de siguranta in orice moment al zilei.
Fie ca esti in vacanta, in oras sau acasa, aceste interfoane sunt ideale sa le ai instalate deoarece  prezinta avantaje multiple pentru tine si siguranta celor din jur.
In cazul in care locuiesti la bloc si nu ai interfon, atunci este cazul sa  discuti cu administratorul despre optiunea de a avea un interfon. Astfel, vei evita patrunderea persoanelor straine in incinta scarii sau apartamentului.
Daca stai la casa, atunci nu mai este cazul sa apelezi la administrator. In cazul in care casa este inchiriata, atunci ar trebui sa porti o discutie cu propietarul legat de siguranta ta.
Cu aceste interfoane, poti fi in siguranta si in plus mai multa liniste.
Ei bine, in randurile urmatoare iti vom povesti avantajele unor astfel de interfoane si de ce ar trebui sa le ai. Importanta dar si beneficiile lor pentru tine si  restul apropiatilor.

Importanta interfonului

Ce este de fapt interfonul? Interfonul este un dispozitiv care ofera acces in cadrul locuintei in care ai domiciliu: fie casa sau apartament. Interfoanele au anumite chei de acces in baza carora poti sa ai acces in bloc sau casa.
Dupa cum spuneam anterior, trebuie sa te gandesti la siguranta. Atat tu, apropiatii si bunurile trebuie sa fiti  in siguranta. De aceea, siguranta este o prioritate care nu trebuie lasata la o parte. Astfel, pentru a impiedica aparitia persoanelor straine in incinta blocului sau a casei, iti recomandam instalarea unui interfon Electra.
Interfoanele destinate scarilor de bloc, sunt dispozitive care permit locatarilor sa accepte sau nu vizita persoanelor care suna. Mai pe scurt, este un filtru care te ajuta sa nu lasi persoanele straine sa patrunda in scara si mai apoi in casa ta.
Ca orice obiect, exista o paleta diversificata de interfoane si de accesorii in functie de cerintele fiecarei persoane. Interfoanele au sistem audio astfel incat sa poti purta o conversatie cu cei care opteaza pentru numarul apartamentului tau. Pe langa acest sistem, ai la dispozitie chei si un tag de acces. Totul va fi mult mai simplu si mai usor, plus ca vei beneficia si de confort.

In functie de preferintele tale, poti opta pentru interfoane ca:

  • Interfoane pentru blocuri si apartamente – sistem digital Semiduplex
  • Interfoane pentru Blocuri sistem digital DUPLEX
  • Interfoane pentru case si vile – sistem digital Duplex

Le gasesti cu usurinta pe site si astfel iti vei da seama mai usor ce tip de interfon ai nevoie.

Beneficiile interfonului

Securitatea

Un interfon este esential deoarece iti ofera securitate. Acesta este factorul cheie la care te gandesti atunci cand vrei sa cumperi un astfel de sistem.

Astfel, interfonul ofera accesul strict acelor persoane care detin cheia de la intrare astfel incat se evita patrunderea persoanelor straine. Mai mult decat atat, eviti sa intre in scara persoane periculoase.

Un interfon iti va da o stare de liniste, o stare ca nimeni nu mai are accesul in casa in afara de tine. Daca in scara blocului mai este si un sistem de supraveghere, este cu atat mai bine. Desigur, si daca stai la casa acest sistem este indispensabil.

Confortul

Nu este foarte greu sa utilizezi acest sistem al interfonului. In casa ai doar post interfon de interior audio,butoane luminoase, convorbire si acces. Pentru intrarea in locuinta ai la dispozitie cheie si tag de acces. In functie de dispozitv, poti avea si cu touch, depinde foarte mult de cat de mult vrei sa investesti. Orice ai alege, vei avea un  confort raportat la caracteristicele fiecarui dispozitiv.

Pentru tine punem la dispozitie posturi interioare Audio Smart( cu functia de full-duplex, hands free si tastaura luminta), pana la yala electromagnetica inteligenta, doze derivatie audio, taguri de proximitate si unitate de comanda si alimentare.  Acestea iti ofera si confort si usurinta in utilizare.